Hakkımızda

Hakkımızda>
Kurulduğu 1999 yılından beri Telekomünikasyon, Elektronik, Softphone, Teknoloji Mağazacılığı, Turkcell İletişim Merkezleri işletmeciliği, KVK Store Mağazalar işletmeciliğinin yanında 2013 yılında  ticari işletmelerin E-fatura, E-defter, Kep (kayıtlı e-posta) ve E-imza kullanma zorunluluğunun girmesi ile yatırımlarımızı E- Dönüşüm hizmetleri üzerinde yoğunlaştırarak. 2013 yılından itibaren kep hizmet sağlayıcıları ve e-fatura özel entegratörlerin dönüşüm hizmetlerini  ilke edindiğimiz güven unsuru üzerinden kaliteli hizmet ve doğru çözümler esas alınarak sektöre hizmet etmekteyiz.
E-dönüşümdeki yatırımlarımızın büyümesine ve yetkili olduğumuz bölge ve illerde sektörümüzün lideri konumuna gelmemizin sebepleri ise ekibimizin teknik yeterliliğin dışında muhasebe mevzuatına hakimiyeti  geçici çözümler yerine kalıcı ve kolaylaştırıcı sonuç odaklı çözümler üretmeleridir.
2017 Ocak ayı itibari ile e-dönüşüm sektöründeki saha ve teknik bilgi birikimlerimizi Türkiye'de e-Dönüşüm öncülüğünü üstlenen FIT SOLUTİONS ile birlestirerek EDM SOFT SİBER TEKNOLOJİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. olarak sektördeki hizmetlerimize emin ve güvenilir adımlarla hizmet etmekteyiz.
Hayatımıza giren  dünya trendlerini takip ederek Türkiye'de e-Dönüşüm® öncülüğünü üstlenen FIT Solutions, inovatif teknoloji çözümleri ve her geçen gün büyüyen AR-GE ekibiyle dijital dünyanın en yenilikçi yazılım firmalarından olan FIT Solutions ın İş ortağı   dır.
 
2013 yılında %300, 2014 yılında ise %60 büyüme gösteren FIT Solutions, Türkiye’nin en büyük 2000 şirketinin %70‘ine hizmet vermektedir. Büyük, orta ve küçük işletmeler için uçtan uca e-Dönüşüm çözümleri sunarak, binlerce Kobi ile birlikte çalışmaktadır.
Ayda yaklaşık 20 Milyar değerinde fatura işlemektedir. 2500'den fazla referansıyla Türkiye'deki tüm e-Fatura'ların %60'ını yöneterek e-Dönüşüm® liderliğini sürdürmektedir. Ayrıca dünyanın en büyük şirketleri Türkiye'de FIT Solutions'ı tercih etmektedir.  
İLKLER HER ZAMAN ÖNEMLİDİR
  • Türkiye'deki İlk e-Fatura Entegrasyonu 
  • İlk Banka Özel Entegratörlüğü (INGeF) *Banking Awards 2014 Ödülü
  • İlk e-Bilet Özel Entegratörü
  • İlk SAP Onaylı e-Defter 
  • İlk S/4HANA Platform Geçişi
ÇEVREYE DUYARLI, YEŞİLE AŞIK
FIT Solutions, dijital dünyanın olanaklarını maksimum seviyede kullanırken kendi ürettiği inovatif e-Dönüşüm® çözümleriyle de kağıt tüketimini azaltmayı ve doğayı korumayı kendisine misyon edinmiş, yeşile aşık bir firmadır.

 

Bugüne kadar müşterilerimizle 13.857 ağaç kurtardık.

 

Hızlı İletişim