e-yedekleme

e-yedekleme>

 

e-Yedekleme Nedir?

 

e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Faturası verilerinin yanında, güvenli bir şekilde saklamak istediğiniz tüm belgelerinizi sorunsuz bir şekilde yedekleyen bir FIT Solutions çözümüdür. Bilgisayarınızdan seçeceğiniz klasörlerdeki tüm verilerinizin kaybolma/değiştirilme risklerini ortadan kaldıran e-Yedekleme çözümü, belgelerinizi sadece bugün için değil; siz istediğiniz sürece yedekler.
 
 

e-Yedekleme Avantajları

 

Kullanışlı
Büyük, orta, küçük ölçekli şirketlerin yanında, kişisel olarak tüm belgelerini güvenli bir ortamda saklamak isteyen herkesin kullanabileceği e-Yedekleme’ye 7x24 ulaşabilir, istediğiniz her an verilerinizi görüntüleyebilirsiniz.
 
Güvenilir
Farklı bir özel entegratörde depoladığınız ya da sadece bilgisayara indirerek arşivlediğiniz belgelerinizin değiştirilmesini veya kaybolmasını, e-Dönüşüm’ün öncülerinden biri haline gelen FIT Solutions’ın bulut sisteminde yedekleyin, ileriki tarihlerde yaşanması muhtemel sorunları bugünden ortadan kaldırın.
 
Kullanıcı Odaklı
Hangi sıklıkta yedekleme yapacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz. İstediğiniz zaman aralıklarıyla istediğiniz kadar yedekleme planlayabilirsiniz. Yedekleme işlemi gerçekleştirildiğinde sizi mail aracılığıyla bilgilendirmek de bizim görevimiz, rica ederiz.
 
Bütçe Dostu
e-Yedekleme’de kullandığınız alan kadar ödeme yapar, bütçe planlamanızı ihtiyaçlarınıza göre kendiniz belirleyebilirsiniz.
 
Kolay Kullanım, Kota Dostu
Tüm veri tiplerine uygun olarak yedekleme yapabileceğiniz e-Yedekleme’de veriler sıkıştırılarak kopyalanır; böylece kota yetersizliği sorunu ortadan kalkar. Blok yedekleme özelliği sayesinde; verilerinizin tamamı değil sadece değişlik içeren kısımlar tekrar yedeklenir. Böylece performans sorunu yaşamazsınız.
 
 

Özellikleri

 

Şirket belgelerinizin yanında tüm kişisel verilerinizi de güvenle yedekleyebilir
Eski dönemlere ait e-Fatura, e-Arşiv fatura, e-Defter ve kontrol etmeniz gereken tüm belgelerinize dilediğiniz zaman erişebilir
Belgelerinizin değiştirilme ve kaybolma risklerini ortadan kaldırabilir
Verilerinizi 10 kata kadar sıkıştırarak, şifreli veya şifresiz yedekleyebilir
Kullandığınız kadar ödeme yapmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz
Blok yedekleme özelliği ile verilerinizin tamamı değil sadece değişlik içeren kısımlar tekrar yedeklenir.
Böylece performans sorunu yaşamazsınız
Hızlı İletişim