e-imza

e-imza>

 e-İmza Nedir? 

e-İmza, elektronik ortamdaki belgelere (e-Posta, e-Fatura, pdf, Powerpoint, Word, Excel vs.) eklenen, ıslak imza ile aynı hukuki geçerliliğe sahip elektronik imzadır.
Veriyi imzalayan kişinin kimliğinin doğrulanmasını ve veri bütünlüğünün yasal olarak geçerli olmasını sağladığından iş dünyası için %100 güvenlik sağlar.
  

e-İmza Avantajları Nelerdir?
 
Çevreci
Elektronik ortamda düzenlenen e-İmza ile kağıt tüketimine, yani ağaç katliamına son! Yok olan doğanın arkasından ıslak ıslak bakmamak için ıslak imza yerine e-İmza!
 
İnkar Edememe
İş dünyasının kötü niyetli üyelerini e-İmza ile kendinizden uzakta tutabilirsiniz. Elektronik ortamda gerçekleşen işlemlerin inkar edilmesini önleyen kimlik doğrulama ve onaylama özelliği ile kimin ne olduğu ve söylediği ortada!
 
Düşük Maliyetli
Baskı, postalama, arşivleme gibi işlemlerin maliyetini azaltabilir, ıslak imza getirip götürmek için çalışan personellerinizi daha verimli olacakları iş kollarında değerlendirebilirsiniz.
 
Veri Bütünlüğü
Dijitalde gönderilen ya da alınan verilerde iletim sırasında yanlışlıkla silme ve değiştirilme olması e-İmza ile önlenir. İçeriklerin değişmediğinin güvencesi, revizyon taleplerini de makul ölçülere getirir.
 
e-İmza Özellikleri 
  • Islak imza ile aynı hukuki geçerlilikte elektronik imzaya sahip olur,  
  • Kağıt üretimi için doğanın yok olmasına engel olmanın huzurunu yaşar, 
  • Zamandan, paradan ve iş gücünden tasarruf yapar  
  • Depolama sorunlarına elveda der,  
  • Veri bütünlüğünüzün en güvenilir şekilde sağlanmasına sevinir,  
  • Tarafınıza gönderilen verilerde yürütülen inkar politikalarını engellemenin ayrıcalığını yaşarsınız.      
Hızlı İletişim