e-fatura

e-fatura>

e-Fatura Nedir?

 

e-Fatura, kağıt fatura ile aynı hukuki niteliklere sahip, elektronik ortamda hazırlanan bir fatura çeşididir. Dijitalin hayatı kolaylaştıran tüm özelliklerine sahip e-Fatura, kullanıcılarına tüm fatura işlemlerini eski fatura sistemine göre çok daha verimli, faydalı ve avantajlı bir şekilde gerçekleştirme olanağı sunar.


 
e-Fatura Avantajları Nelerdir?

 

e-Fatura Düşük Maliyetli
Basım, postalama, arşivleme, noter onay maliyeti gibi masraflar e-Fatura ile maziye karışır. Tüm bu işlemler için çalışacak personelin azalması da insan kaynakları yatırımınızı başka bir alana kaydırmanıza olanak sağlar.
 
e-Fatura Çevreci
İşlemlerin tamamen elektronik ortamda yürütüldüğü bir sistem olan e-Fatura, ağaçların kesilerek fatura kağıdı yapılması fikrini çağ ve insanlık dışı bulur.
 
e-Fatura Kolay ve Hızlı
e-Fatura ile tüm fatura işlemleriniz dijital ortamda arşivlendiğinden eski faturalarınıza istediğiniz zaman ulaşabilir, tüm fatura işlemlerinizi çok daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirerek zaman kazanırsınız. Unutmayın; size kalan en küçük bir zaman parçası büyüyerek dev inovatif fikirlere dönüşebilir.
 
e-Fatura Güvenli
Tüm fatura işlemleriniz dijital ortamda arşivlendiğinden istediğiniz zaman istediğiniz tarihteki faturanıza kolaylıkla ulaşabileceğiniz e-Fatura sisteminde hiçbir şekilde faturanız kaybolmaz. Özel entegratör sistemi sayesinde ne siz başka şirketlerin fatura bilgilerine erişebilirsiniz ne de onlar size ait fatura bilgilerini görüntüleyebilirler.


 

e-Fatura Özellikleri

 

Sınırsız sayıda kullanıcının yetkilendirilmesiyle yönetilmesini Minimum 10 yıl boyunca güvenli bir şekilde arşivlenmesini Tıpkı mail’lerde olduğu gibi taslak olarak hazırlanabilmesini Dilediğiniz formatlarda raporlanabilmesini Adet sınırlaması olmadan toplu fatura olarak gönderilmesini Zaman ve mekan sınırı olmadan anlık olarak görüntülenmesini Özel entegratörler sayesinde bakım, güncelleme ve güvenlik işlemlerinin hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyoruz
 
Yakın gelecekte tüm firmaların zorunlu bir şekilde kullanacakları e-Fatura çözümünü, dijital hizmetlerini hayatı kolaylaştırma ve çevreyi koruma fikriyle geliştiren EDMSOFT’ tan almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Hızlı İletişim